22.

Min kille och jag satt nere vid vattnet igår. Min kille var snygg och solbränd, och gömde sig bakom svarta solglasögon. Han hade uppkavlade jeans och en snygg munkjacka. Han rökte och snusade om vart annat. Jag blundade. Min kille flyttar ifrån mig snart, men jag låtsas som ingenting. Jag är bra på det. Vi satt länge vid vattnet och pratade om ingenting. Det var kallt och blåsigt, och jag gömde mig i min killes armar. Min kille tyckte synd om mig och sa att jag hackade tänder. Men jag ville ändå inte att vi skulle gå därifrån. Sen kysstes vi och min killes läppar var alldeles torra, och inte alls glansiga och våta av varm öl. Kanske var det första gången han kysste mig nykter. Hans händer skakade och jag höll i dom och tänkte att han nog var nervös. Men sen slog det att han antagligen bara vara bakis.

21.

Min kille doftar nikotin, malt och apelsin.

20.

När jag såg min kille första gången hade han en v-ringad t-shirt med ett svart tryck på sig. Slitna jeans och minst lika slitna converse kopior på fötterna. Hans fingrar smattrade nervöst i midjan när han pratade med någon tjej som jag inte alls har något minne av idag. Det låter klyschigt, men just då var han allt som fanns. Min kille upptog hela rummet. Han fångade hela min person! Han var i mig. Jag låtsades att mina händer kröp in under hans tröja. Hans mage var platt. Jag stirrade intensivt på hans v-ringade t-shirt och jag lovar att jag kan beskriva raksömmen i halslinningen in i minsta detalj. Jag började kalla honom min kille redan då. Jag vet det låter freaky, men jag hade ju ingen som helst aning om vad han hette då! Och när jag väl fick reda på det hade jag blivit så bekväm med att kalla honom min kille att jag helt enkelt bara fortsatte. Min kille är kort och smal, vilket sticker i mina ögon. Inte så mycket att han är smal, men att han är kort! Kort ...are än mig! Det är inte okej. Det är verkligen inte okej. But this is how my heart behaves. Det är verkligen inte mycket att göra åt. Men jag har slutat bära högklackat och jag kommer på mig själv med att envist se till så att jag hamnar ett steg nedanför honom i rulltrappan ändå.

19.

image4
© All rights reserved by Marijan Blazina.

18.

Min kille tror nog att jag har slutat tycka om honom. Det är inte sant och jag tänker att jag ska ringa honom snart och berätta det, så att han vet. Men jag är så rädd. Jag vill inte ha någonting med honom att göra! Eftersom jag vill ha allt med honom att göra. Men kysser han mig en gång till så kommer jag att förlora. Jag kommer att bli dökär. Jag vet det. Och jag vet inte om jag orkar?

17.

Jag tänker på min kille hela tiden. Det är inget roligt. Jag tänker att jag nog dör av längtan efter honom.
Men att jag nog egentligen först dör på riktigt den dagen han faktiskt stillar den.

16.

Min kille säger att han har mycket svårt att se hur han någonsin skulle kunna tröttna på mig.

15.

Jag hatar när han smsar: Det blev visst pizza och några bärs.

14.

image3
© All rights reserved by Nan Goldin.

13.

I lördags gick jag ut på en lång promenad mitt i natten. Jag var så rastlös. Jag kunde inte sova. Jag gick snabbt. Min kille ringde och tyckte att vi skulle gå på krogen. Jag sa att jag inte ville sitta ner. Min kille sa att han förstod. Min kille förstår allting. Jag vill ändå träffa dig, sa han. En liten stund bara, sa han och så gick vi ner till hamnen. Min kille höll mig i ena handen och sin öl i den andra. Men det gjorde ingenting. Det var lördag. Jag låtsades som om han inte redan hade haft lördag hela veckan.
Det var en fin kväll. Vattnet låg stilla och som en spegel. Min kille dansade runt med mig på bryggan. Det här är så klyschigt, sa han och drog mig intill sig. Jag skulle precis kyssa honom när han drog undan sitt huvud.
- Vänta, flinade han och så vände han sig om och petade ut snusen som alltid ligger under hans läpp. Jag himlade med ögonen och trampade otåligt. Sen kysses vi länge. Med tunga och han höll sina händer runt min midja.

12.

Min kille dricker alldeles för mycket. Jag försöker bli arg, sårad, inse mitt eget bästa och gå min väg. Men när han kommer till mig med sin bakisskalle och sina trötta ögon, ja då vill jag inget annat göra än att pyssla om honom.

11.

Love gives purpose to ons'e life as nothing else can.

10.

Sluta nu! Det här är livsfarligt och beroendeframkallande, viskar jag.
Eller trevligt? Försöker han och sträcker sig efter mig när jag försvinner ut genom dörren för hundrade gången.

RSS 2.0